Kültéri

 

                                                                                       

Lábazatok, homlokzatok, kerítések, járdák, kerti utak, gépkocsi beállok egyre népszerűbb burkolata a kő. Szépek, tartósak, természetesek.
A kő, nevezhetjük terméskőnek, természetes kőnek, vagy kőburkolatnak, lassan ezernyi színben, formában, anyagban áll rendelkezésünkre.
A szakemberek munkájához elengedhetetlen a természetes burkolóanyagok ismerete, de az építkezőknek, felújítóknak is érdemes tájékozódni, új lehetőségekkel ismerkedhetnek meg.
Nézzünk néhány példát a kőburkolatok kültéri alkalmazási lehetőségére.
Hazánkban a szabálytalan kőburkolatok leginkább kültérben népszerűek és a sárgás árnyalatok a legkedveltebbek. Elsősorban a mediterrán stílushoz társíthatók. Teraszok, járdák, támfalak, lábazatok, kerítések burkolására alkalmasak, de gyakran megjelennek bel-térben is fal, illetve padlók burkolataként.                                                                                 

Szabálytakan kőburkolatok


Kvarcit teraszbúrkoló lap Adria mészkőburkolat lábazaton és padlóburkolatként Kvarcittal burkolt terasz
Kvarcit teraszbúrkoló lap Adria mészkőburkolat lábazaton és padlóburkolatként Kvarcittal burkolt terasz
                               

Teljes termékválasztékunk képekkel illusztrálva honlapunkon megtekinthető.

www.kogaleria.hu

Míg korábban a vágott kőburkolatok szinte csak nagy közintézmények, társasházak, irodaházak falainak burkolására használt anyagok voltak- főleg gránitok, márványok-, napjainkban családi házak építésekor is egyre gyakrabban alkalmazzák homlokzatburkolásra. Ma már nem csak a gránit és a márvány az egyeduralkodó, mindinkább keresettekké válnak a különleges színárnyalatok, új típusok: mészkő, travertin, homokkő, kvaarcit. Új lehetőségeket teremtve ezáltal az építkezők, kivitelezők számára. A vágott kőburkolatok letisztult formavilághoz, karakteres épületekhez, minimál stílushoz társíthatók leginkább.

Vágott kőburkolatok

Anrösztei zöld egy átriumban Vágott kvarcit társasház homlokzatán

 Jura mészkő, Vraca mészkő, travertin, homokkő és további kültéri burkolóanyagok honlapunkon!

www. kogaleria. hu

2002-ben a Kőgaléria elsőként kezdte meg a kőpanelek értékesítését Magyarországon. Ez a típusú kőburkolat rendkívüli módon leegyszerűsíti a burkolás folyamatát, gyors, tiszta könnyű kivitelezést tesz lehetővé. Az adott felületre a 60x15cm-es, előre gyártott lapok flexibilis ragasztóval szinte a csempékhez hasonló gyorsasággal kerülhetnek a helyükre. A legnagyobb szín-és formaválasztékot kínáljuk, kiváló minőségben! Alkalmazásuk egyaránt elterjedt kül- és beltérben egyaránt.
 

Kőpanelek

   
 Bulgár sárga vágott kerítés és homlokzatburkolatként  Pilliu vágott kőburkolat

Cégünk fő profilja a kőpanelek értékesítése, amelyből széles választék és raktárkészlet áll kedves vásárlóink rendelkezésére. Több száz fotó, enteriőr honlapunkon!


Válassza az Önnek leginkább tetszőt!

 


Még több lehetőség, még több kép: www.kogaleria.hu

Látogassa meg honlapunkat!

Folyamatos akciók!

Jávorszky Kft    |   6000 Kecskemét, Vacsi hegy 1.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu