Vágott burkolókövek 
 
                                                                                        


Míg korábban a vágott kőburkolatok szinte csak nagy közintézmények, társasházak, irodaházak falainak burkolására használt anyagok voltak- főleg gránitok, márványok-, napjainkban családi házak építésekor is egyre gyakrabban alkalmazzák homlokzatburkolásra.
Ma már nem csak a gránit és a márvány az egyeduralkodó, mindinkább keresettekké válnak a különleges anyagok, színárnyalatok, újabb típusok: mészkő, travertin, homokkő, kvarcit. Új lehetőségeket teremtve ezáltal az építkezők, kivitelezők számára.
A vágott kőburkolatok ugyanúgy illik a letisztult formavilághoz, karakteres épülethez, vagy a klasszikus stílushoz, mint a minimálhoz.
Beltérben alkalmasak padlófűtéshez is. Felületi megmunkálás szerint a vágott kőburkolat lehet: csiszolt, kefélt, stokkolt, homokfújt, antikolt, amely más és más hatást eredményez egyazon kőtípus esetében.


     


A kvarcit előnyös tulajdonsága, hogy felülete homogén, könnyen tisztántartható, vizes állapotban is biztonságosan lehet rajta közlekedni, mert nem csúszik. Kiválóan alkalmas fürdőszoba, medencetér burkolására. További jó tulajdonsága, hogy kültérben alkalmazva a napsugárzástól sem forrósodik fel, így akár mezítláb is járható.

Különböző méretekben kapható.

 

Bővebb tájékoztatás: www.kogaleria.hu


 Pilliu vágott kő Bulgár vágott kőburkolat
 

 Pilliu vágott kő

 Bulgár vágott kőburkolatNapjainkban reneszánszát éli a kőburkolat alkalmazása családi házakban is, amely eleganciát, nagyvonalúságot, természetszeretetet és végtelen nyugalmat sugároz magából. Nem meglepő tehát a növekvő kereslet e termékek iránt.

A különböző felületi megmunkálásról bővebb információ honlapunkon olvasható.Vágott kvarcittal fürdő burkolat  Vágott kvarcit kőburkolat, lépcső burkolat
Vágott kvarcit fürdő burkolat

Vágott kvarcit kerítésen

 Vágott kvarcit kőburkolat, lépcső burkolat


Többféle méretből, színből és anyagból válogathatunk, amennyiben egyesével felragasztható kőlapokat keresünk. Ebben az esetben magunk dönthetünk a burkolat rakási módjáról: soros, váltósoros stb. A ragasztás után ezt a típusú burkolatot fugázni szükséges. Általában elmondható, hogy ez a fajta kőburkolat a vágott kövek között a közép-árfekvésbe sorolható, ám munkadíja magasabb, mint pl. a kőpanelek rakási munkadíja.


 Párizs 24F 60x15cm kőpanel    Firenze 14E 60x15cm Kőpanel
 Párizs 24F 60x15cm kőpanel

  Firenze 14E 60x15cm KőpanelA kőpanelek anyaga természetes kő, egy panel mérete: 60x15cm. A panelek egyenként összeragasztott kőlapokból állnak, hátoldaluk teljesen sima, profiljuk a kő textúrájától és megmunkálásától függően változó. A sima hátoldal miatt egyszerű, gyors és olcsóbb a kivitelezés a hagyományos kőburkolatokhoz képest. Kartondobozokba csomagoltak, könnyen szállíthatók, súlyuk és vastagságuk típusonként változó. Valamennyi panel fagyálló, ,kül-és beltéri burkolásra egyaránt alkalmas. Burkoláshoz flexibilis ragasztó ajánlott, továbbá a burkolás után impregnálást is célszerű elvégezni. ( FILA-Kőgaléria)


   
   

A Kőgalériában a kőpanelek hatalmas választékát találja! Raktárkészlet, kiváló minőségű termékek, szakszerű kiszolgálás!
Több száz fotó termékeinkről honlapunkon!
www. kogaleria.hu

Újdonság!
A legújabb divat-trend a kőburkolatok terén a kőmozaikok hódítása. Valóban lenyűgöző szépségük, semmi máshoz nem fogható hatásokat eredményez alkalmazásuk. Aki igazi újdonságra vágyik, feltétlen ismerkedjen meg a kőmozaikok világával!

      
  Milano 30x30cm kőmozaik   Petra 30x30cm kőmozaik   Kréta 30x30 cm kőmozaik


Jávorszky Kft    |   6000 Kecskemét, Vacsi hegy 1.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu