Kőkezelő szerekFILA kőápoló, tisztító és impregnáló szerek


 
A képeken egy olyan mészkő-lapot látunk, amelynek az egyik részét Fila impregnálószerrel kezeltünk le, míg a másik részét kezeletlenül hagytuk. Az első képen az impregnálószer megszáradása után mindkét felületre kávét öntöttünk. A második képet egy óra elteltével készítettük, amikor is már jól látható, hogy a kávé a kezeletlen felület pórusaiba mélyen beszívódott, szinte eltávolíthatatlan foltot hagyva a kőburkolaton. A kezelt felületen a kávéfolt teljes egészében a kő felületén maradt, megvédve a burkolatot a szennyeződéstől.


  

  szennyzett kőburkolat


A kőburkolatok hasonlóan a fához időközönkénti ápolást igényelnek. Adódhatnak a nem szakszerű kivitelezésből eredő problémák is, mint a nem szakszerű kivitelezésből adódó cementfátyol maradványok, vagy kellemetlen foltok. WEB oldalunkon részletes tájékoztatót találnak a különböző problémák kezelésére szolgáló szerekről és szakszerű felhasználásukról.
Valamennyi kőburkolathoz elengedhetetlen a jó minőségű ápoló-és tisztítószer használata, hogy valóban hosszú távon megmaradjon eredeti szépsége. 
FILA impregnálószerrel kezelt kőlap
 
   
   

Tájékoztató:

1. FILA Deterdek: savas bázisú tisztítószer padlóra


Felhasználás: Savas reakciójú tisztítószer mely nem bocsát ki káros gőzöket. Eltávolítja az építkezési szennyeződést: burkolási maradékot, esetleges salétrom lerakódást és bármilyen fajta vízkövet. A terracotta mellett bármilyen olyan kerámia anyag tisztítására alkalmazható, amely ellenáll a savnak, mint például a gres porcelán, klinker tégla stb; és nem csiszolt felületű természetes kövekre, kivéve a mészkövekre és azok származékaira. Felhasználható sósav helyett. Olajlepergető cotto-ra és kőre.

2. FILA W 68: W68 olajlepergető cottora és kőre


Felhasználás: A Fila W 68 egy általános impregnálószer rusztikus felületű természetes kőre, cottora ér cementre. A Fila W 68 felhasználása ajánlott a nagy nedvszívó képességű kövekre, kültérre és beltérre egyaránt. A Fila W 68 csökkentheti a kő folyadékfelvételét anélkül, hogy bármilyen mértékben megváltoztatná a kő esztétikai jellegét.


A FILA termékek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.
Válassza Ön is a Fila minőséget!

Valamennyi FILA kőápoló-és tisztítószer tájékoztatóját megtalálja honlapunkon !

www.kogaleria.hu

Jávorszky Kft    |   6000 Kecskemét, Vacsi hegy 1.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu